free page hit counterRent-a-Garden

Winkels & Kantoren

Particulieren

Samenwerking

Contact

Hoe werkt het ?
Rent-a-Garden verhuurt potten en planten die qua kleur en stijl schitterend passen bij uw entree.
De planten worden door ons wekelijks onderhouden en bewaterd. De potten maken wij tijdens het onderhoud goed schoon. U hoeft zelf dus niets te doen! Ter afwisseling krijgt u in het voorjaar fraaie olijfbomen en in de herfst  fraaie buxusbomen.

Moet u een langdurig huurcontract afsluiten ?
Nee, want u en wij moeten op een eenvoudige manier de overeenkomst kunnen beëindigen, indien een van de partijen dat wenst. Wij hanteren een opzegtermijn van slechts één week. Een eventueel vooruitbetaald huurbedrag krijgt u direct terug.

Wat als potten of planten beschadigd raken of gestolen worden ?
Afhankelijk van uw locatie bepalen wij in samenspraak met u of de potten nooit, alleen in het weekend, of elke avond binnengezet moeten worden. Onze lichtgewicht potten kunnen met het bijgeleverde opvouwbare steekkarretje makkelijk naar binnen of buiten gereden worden. Mocht er toch sprake zijn van diefstal, dan is dat het risico van Rent-a-Garden. Bij beschadiging worden de planten en potten direct vervangen.
Wat zijn de kosten per maand ?
De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van het aantal, de grootte en het soort potten en planten.

Wie zijn de klanten van Rent-a-Garden ?
Wij zijn gestart in Haarlem en omstreken en hebben vele klanten (winkels en kantoren) in de regio. Momenteel breiden we onze activiteiten uit naar andere delen van Nederland. Referenties kunt u bij ons opvragen.
Rent-a-Garden
Rent-a-Garden Laat zien waar u voor staat